FRANCHISE OLANAKLARI

  • Pino Franchising
     
    Pino, Eskişehirde 1978 yılında, 7 m2'lik bir iş yerinde kurulmuş, bugün 8 şubesi ve 100 den fazla çalışanı ile kurumsal alt yapısını tamamlamış lokal fast food şirketidir. Temel vizyonumuz, uluslararası marka oluşturmuş fast food kuruluşları ile rekabet edecek düzeyde ulusal bir boyut kazanmaktır. 33 yıllık bir aile şirketi olarak, sektörde uluslararası markalar karşısında gücümüzü her geçen gün biraz daha arttırmanın temelinde, ilkeli ticaret anlayışı benimsenin yanı sıra, müşterilerle kurulan sıcak ilişkiler, ulusal çapta gıda üreten önemli marka tedarikçileriyle yapmış olduğımız işbirliği, ekonomik fiyat politikaları, sağlıklı ve hijyenik üretim anlayışı yatmaktadır. Hedefimiz, bu güne kadar önemli ölçüde gerçekleştirdiğimiz kalite ve başarı öykümüze yeni güçler, yeni enerjiler katmaktır. Bu anlamda işbirlikçilerimizden şu beklentiler içinde bulunmaktayız;
    • ​Girişimcilik ruhu ve başarı hırsı.
    • Finansal beceri sahibi olma.
    • Tüm zaman ve gücünü restoran yönetimi için harcama isteği ve imkanı.
    • İlkeli ticaret anlayışı.
    • Dürüstlük.
    • Pino işletmeciliğinin gerektirdiği yatırımları karşılayabilecek finansal imkanlara şahsen sahip olmak.
    • Hareketlilik.
    Pino işletmecisi olmak, size verilecek bilgi ve birikim destekleriyle başarılı bir iş sahibi olabilme imkanı yanında birçok avantajlar da sağlamaktır. Pino işletmecisi olmanız, bir yandan kendi işinizin patronu olurken bir yandan da Pino'nun uzmanlığı ve deneyimini yanınıza almanız, dolayısıyla da ticari risklerinizi büyük ölçüde azaltmanız demektir. Pino işletmecisi olmak "Amerikayı yeniden keşfetmek" gibi zaman ve enerji kaybını önlemektir. Pino işletmecisi olmak, iş hayatının belki de ilk basamaklarını çıkarken, beraberinde güven duyabileceği ve onunla beraber adım atan bir desteğin olduğunu bilmek demektir. Pino işletmecisi olmak, ilkeli ve düzeyli paylaşımcılık demektir.

    Alacağınız Destek ve Servisler
     
    • Tüm işletmecilere ön sözleşme başlangıç gününden başlamak üzere verilen ciddi ve kaliteli eğitimler,
    • Bilgilendirme ve danışma hizmeti,
    • Pazarlama destekleri,
    • Standart mal sürekliliğini sağlamaya yönelik alım ve kalite kontrol eğitimleri,
    • İşyeri tasarımı, ekipman tasarım ve yerleştirmesi,
    • Ürün araştırma ve geliştirme
     Tüm bu destek ve bilgi paylaşımı sonucunda, en büyük kazanımınız, profesyonel yönetim becerisİ olacaktır.
     
    Franchising Sistemi
     
    Pino, kendine özgü işletmeciliği ile ilgili lisans verir. Verdiğimiz lisans, işletmecimizin bizim adımız ve markamız altında ticari faaliyette bulunmasına hak tanır. Pino, işletmeciliği sadece şahsın kendisine verir. Bu kişi başkalarıyla parasal ya da başka şekilde ortaklık içinde olamaz. Şirketlere işletmecilik veremez. İşletmecimiz, tüm zaman ve gücünü restoranın işletilmesine ve idaresine ayırması gerektiğinden; başka işlerin sorumluluğunda ya da yönetiminde olamaz. İşletmecilerimiz her zaman işinin başında olan ve işletmeyi doğrudan yöneten kişidir. Pino uzaktan idare edilemez. Yatırım maliyeti restoranın tipine ve büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte 100.000 -200.000 USD arasındadır. İşletmeci adayı ile 10 yıllık sözleşme yapılır. İşletmeci adayı, 35.000 USD + KDV başlangıç ücreti öder. İşletmecilerimiz, lisans aldığı süre boyunca, aylık net satışları üzerinden belli bir yüzde geliştirme ücreti ve isim hakkı ücreti ödeyecektir. Tadilat projeleri, inşaat işleri, dekorasyon ve ekipmanının tespiti Pino tarafından yapılır. İşletmecimiz restoranın başına geçerken mutfak ekipmanı, oturma grupları, dekor ve iç-dış reklam panoları gibi eşyaların yatırımını yapar. Bu yatırım, restoranın büyüklüğüne göre değişmektedir.